Selecteer de data van uw verblijf. Bekijk algemene beschikbaarheid
Waarom boeken op onze website? Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!
Tot 15% korting
Onmiddellijke bevestiging
 

nieuws

WE LATEN JE MEER GELD BESTEDEN IN BRUSSEL, NIET IN ONS HOTEL!

lees meer

Welkom thuis !

Hotel Astrid, gelegen in het centrum van Brussel, bevindt zich slechts op 10 minuten van het Centraal Station en het openbaar vervoer (tram, bus, metro). Het is dan ook maar een kleine moeite om u naar het centrum van het Europees kwartier of de voet van het Atomium te begeven.

U hoeft Hotel Astrid slechts buiten te wandelen om uw geluk te vinden. Wat uw wens ook is: een eenvoudig en sympathiek eethuisje of een sterrenrestaurant, hippe bars of oude Brusselse bistro’s, Belgische bieren, tentoonstellingen, geklasseerde huizen of wijken.

Ondanks uw drukke agenda, zult u wel even de tijd hebben om enkele niet te missen plekjes te bezoeken: onze adembenemende Grote Markt (+/- 750 meter), Manneken Pis (+/- 900 meter), het meest internationale "Ketje" van Brussel en de schitterende Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen (+/- 700 meter). Op loopafstand daar vandaan vindt u het museumkwartier en de Zavel, het plein met de hippe terrassen, exclusieve boetieks en speciaalzaken voor chocolade en antiek.