Selecteer de data van uw verblijf. Bekijk algemene beschikbaarheid
Waarom boeken op onze website? Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!
Tot 10% korting
Onmiddellijke bevestiging
 

nieuws

Let’s party!

lees meer

WE LATEN JE MEER GELD BESTEDEN IN BRUSSEL, NIET IN ONS HOTEL!

lees meer

Let’s party!

VRIJDAG 27, ZATERDAG 28 EN ZONDAG 29.11 ZAL WINTERPRET OPEN ZIJN VAN 12u TOT 20u

Dit is het evenement dat het meeste bezoekers naar Brussel lokt. Of je nu van de andere kant van de wereld komt, uit Brussel of een van de Belgische provincies, Winterpret laat je onze hoofdstad vanuit een andere invalshoek ontdekken – een van betoverende gezelligheid. Geniet van geuren en smaken, klank en licht, chalets en vermaak, heerlijke dranken en spijzen langs een traject in de stadskern van meer dan 2,5 km.

Dit jaar is Tunesië de eregast op Winterpret, een land van tradities en cultuur. Met deze keuze wil de Stad Brussel het democratische proces aanmoedigen dat dit jaar ook bekroond werd met de Nobelprijs voor de Vrede. Het is bovendien een sterk signaal om het toerisme, de belangrijkste economische motor van dat land, opnieuw te promoten.

De ijsbaan wordt net als vorig jaar op het schitterende Muntplein aangelegd. Op de Grote Markt prijkt een kerstboom van 21 meter hoog als stralende middelpunt van een onnavolgbare ‘klank- en lichtshow’. Traditionele attracties brengen klein en groot in vervoering en er staan heel wat belangrijke afspraken op de agenda.

Het traject wordt uitgebreid met de Henri Mausstraat en de as Beurs - De Brouckère, vanaf nu verkeersvrij.

Het centrum van Brussel, voor iedereen toegankelijk met het openbaar vervoer, de wagen, per fiets of te voet, vormt eens te meer het decor voor vijf magische weken, badend in de unieke sfeer die zo eigen is aan Winterpret.

http://visitbrussels.be/bitc/BE_nl/minisite_winterwonders.do